Ad referendum 2

18. januára 2023, Pavol Fabian, Dianie okolo nás

Vládna koalícia rozohrala veľmi nebezpečnú hru.

Rafinovanú!

Až mi je čudné, či je to z ich hláv? Alebo im poradil niekto zvonka?

Pár dní pred referendom zahrať divadielko o tom, že Heger skončil s hľadaním sedemdesiatšestky a vlastne všetci sa zhodujú na potrebe predčasných volieb je čosi ako návnada na medveďa s cieľom chytiť ho do pasce. Akurát, že v tomto prípade je medveďom volič a pascou podvod s referendom. Je to divadielko majúce za cieľ odradiť ľudí od účasti na referende.

Ak sa slovenskí voliči nechajú učičíkať tým, referendum je teraz vlastne už zbytočné a účasť na ňom z tohto dôvodu nedosiahne nadpolovičnú väčšinu, hneď v pondelok 23. januára si budú búchať hlavy o stenu. Lenže, bude už neskoro!

Hneď v pondelok sa totiž potrebná sedemdesiatšestka prekvapujúco nájde!

Neverte vládnym politikom, ktorí za dva a pol roka vládnutia klamali a zavádzali, ohýbali a porušovali zákony, vrátane ústavných tak, ako sa im hodilo. Sú schopní vás oklamať znovu! Nenechajte sa opiť rožkom, tak, ako sa to podarilo Matovičovi s jeho videjkom spred Počiatkovej vily.

Účasť na referende je potrebná nielen pre zabezpečenie možnosti tohtoročných predčasných volieb, ale (a to je možno ešte dôležitejšie!) aj pre možnosť, aby sa dala odvolať aj ktorákoľvek iná/ďalšia vláda v budúcnosti, ktorá sa spreneverí občanom v tom, čo im sľúbila. Nech ju povedie Biely alebo Čierny.

 

  1. 1. 2023 sa všetci ľudia, ktorí sú ešte schopní nezávisle myslieť (nezávisle od kohokoľvek!) stretnú na referende.