Založ si blog

Konečne je tu skvelé riešenie pre Slovensko!

Tak som sa po ostatných parlamentných voľbách rozhodol, že si založím vlastnú politickú stranu.

Čo ma k tomu viedlo? Nuž to, že som si uvedomil, že obrovská obeta občanov, ktorí si neváhali zobrať v práci neplatené voľno, aby si mohli detailne naštudovať volebné programy všetkých 150 zaregistrovaných politických strán a potom sa zodpovedne vo voľbách rozhodnúť podľa svojho najlepšieho vedomia, svedomia a fotogenickosti lídra, vyšla navnivoč.

Chcem teda ponúknuť čosi nové, čo vyrieši všetky problémy našej vlasti.

Program svojej strany mám do detailov prepracovaný, len s názvom som si ešte nie istý. Uvažujem, že podľa vzoru Pravej slovenskej národnej strany by sa tá moja mohla volať Pravá strana pľúc, čo by v sebe nieslo inotaj naznačujúci, že každý volič si môže na ňu z plných pľúc ponadávať, ak by s ňou nebol spokojný. Lenže nespokojnosť voličov s mojou stranou absolútne nehrozí!

V programe Pravej strany pľúc budeme totiž presadzovať korupciu ako Brno… čo Brno, ako Tokio, alebo ešte lepšie ako vesmír!

Ďalej budeme vyžadovať takú neprehľadnú transparentnosť verejných obstarávaní, ako v Dobšinskej ľadovej jaskyni pri výpadku elektrického prúdu.

Nezamestnanosť zvýšime na 55% a v hladových dolinách (čo je v podstate všetko nachádzajúce sa 100 metrov nižšie pod vrcholom Gerlachu) na 92,6 %.

V zdravotníctve cédečka budeme zaobstarávať za cenu cétečiek.

Priemerný plat znížime na úroveň morskej hladiny, ale pozor, nie na úroveň morskej hladiny v nejakej korupčnej (U)krajine, ale na úroveň morskej hladiny priamo v USA!

V sociálnej oblasti zavedieme zákon o povinnom utrácaní dôchodcov v deň odchodu do dôchodku.

V oblasti poľnohospodárstva presadíme zákon umožňujúci vykántriť aj posledné domáce chovy dobytka a ošípaných – samozrejme ruka v ruke s prijatím zákona o zaradení kravy a ošípanej do Červenej knihy ohrozených druhov platnej na území Slovenska.

V oblasti životného prostredia sa budeme riadiť heslom: Totálnym holorubom za lepšiu aerodynamiku Slovenska!

Dane zvýšime na 90 percent a ak budú dostatočne ústretové, tak aj Gabike a Elene.

V školstve dôsledne zmonitorujeme celé Slovensko a v obciach nad 500 obyvateľov, v ktorých ešte stále nie je vysoká škola, vytvoríme nové kvalitné vzdelávacie inštitúcie, aby sme uspokojili hlad po vzdelaní prejavujúci sa revoltami nespokojného obyvateľstva najmä v Letanovciach, Žehre, či Rudňanoch.

Výrazne znížime platy kuchárom a vôbec v oblasti reštauračných služieb, pretože sa nazdávame, že hlad je najlepší kuchár.

Mohol by som pokračovať vo vymenovávaní ďalších programových priorít našej strany, ale načo. Vnímavý volič si všetko potrebné zistí aj sám.

Pravú stranu pľúc, ak sa v ďalších voľbách dostane do parlamentu, nemôže postretnúť nič iné, len prenikavý a nevídaný úspech! Veď si len predstavte, čo nastane, ak sa ministri mojej novej strany budú správať tak, ako všetci doterajší od roku 1989 – to znamená, že nedodržia vládny program, či budú robiť najrozličnejšie prešľapy. Takéto pochybenia Pravej strany pľúc môžu byť korunované len a len úspechom. Napríklad minister vnútra v príkrom rozpore s našim programom Korupcia ako Brno, samozrejme nedopatrením, zakúpi pre svoj rezort hasičské striekačky za cenu jednorazových injekčných! To bude škandál! Ale voliči budú spokojní s ministrovým evidentným porušením programových cieľov.

Alebo si predstavte, že nejaký minister Pravej strany pľúc vlastniaci haciendu v Slovenskom raji nechutným korupčným spôsobom ovplyvní rozhodnutie Okresného holorubného úradu a na svojom pozemku nevytne stromy v zmysle príslušných paragrafov Holorubného zákona! Bude síce konať v príkrom rozpore s našim vládnym programom Totálnym holorubom za lepšiu aerodynamiku Slovenska, ale drvivá väčšina našich voličov bude priam nadšená, ak na Slovensku zostane aspoň pár stromov dodávajúcich kyslík.

Prešľapy našich politikov a ich korupčné konanie sa tak konečne stanú metódou na ozdravenie Slovenska.

O Pelleho víťazstve

07.04.2024

Treba povedať, že Pellegriniho víťazstvo bolo napriek očakávaniam a odhadom výrazné! A bolo by bývalo omnoho, omnoho výraznejšie, ak by sa na Slovensku viedla normálna demokratická a slušná predvolebná kampaň. To, čo prevádzal Matovič tesne pred volebným dňom, bolo to najhlbšie dno a mne sa z neho chcelo naozaj zvracať. Ukázalo sa, že najväčším homofóbom na [...]

O Pelém a o hre proti nemu

05.04.2024

Keďže sme dnes v období volebného moratória, nejdem písať politizujúce články podporujúceho niektorého z kandidátov. Nechcem porušovať zákon. Vo svojom dnešnom príspevku sa chcem venovať najlepšiemu futbalistovi všetkých čias, Brazílčanovi Pelému (Edson Arantes do Nascimento). Uvediem krátky citát z autobiografickej knižky skvelého českého [...]

K+K

04.04.2024

Pred pár dňami sme si pripomenuli 25. výročie bombardovania Juhoslávie vojskami NATO na čele s USA. Bombardovanie sa začalo pod falošnou/vymyslenou zámienkou o genocíde v Kosove (rovnako ako vojna v Iraku, ktorá začala zas pod falošnou/vymyslenou zámienkou – vlastníctva zbraní hromadného ničenia Husajnovým režimom.) Oba agresívne akty Severoatlantického paktu boli [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Pavol Fabian

o cestovaní, o horách, o knižkách, o hocičom...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 592
Celková čítanosť: 2121751x
Priemerná čítanosť článkov: 3584x

Autor blogu

Kategórie