Založ si blog

NAKAlínsky kartel

Pôvodne som mal v pláne vycestovať na jeseň niekam do Latinskej Ameriky. Ale zistil som, že nemusím míňať peniaze na drahé letenky. Latinská Amerika je na Slovensku.

Slovutný Esteban Hamrandéz už nie je len prezidentom Policajného zboru, ale aj čímsi, čo v prostredí kolumbijských drogových kartelov nazývajú el jefe de jefes. Podobnosť s Pablom Escobarom je očividná – s tým rozdielom, že Escobar bol zločinecký porušovateľ zákonov a Hamrandéz je porušovateľ zákonov v policajnej uniforme. Teda v uniforme… no… On ju vlastne ani nenosí, azda si podvedome uvedomuje, že by to bola úplná päsť na oko, tak sa radšej na tlačovkách presúša v bielej košeli, ktorá má symbolizovať jeho nevinnosť a čistotu.

V rámci policajného zboru vytvoril Estéban Hamrandéz po vzore Pabla Escobara NAKAlínsky kartel. A NAKAlínsky kartel postupne odstraňuje ľudí, ktorí prekážajú zámerom pašovania progresivistických zvráteností na Slovensko. V tejto súvislosti sa ani nemožno čudovať, že jeden z progresívnych činovníkov, mimochodom tiež bývalý policajný riaditeľ Jaroslao Spišiaquéz presadzuje úplnú drogovú voľnosť.

Ale Estéban Hamrandéz sa má ešte čo oháňať, veď Pablo Escobar dal odstrániť hneď troch prezidentských kandidátov! A Hamrandéz zatiaľ odstránil len jedného ministra a aj to nie guľkou medzi oči, ale za pomoci dvoch svojich kumpánov – slovutnej Susanción Caputo a slovutného Ludovito Odorguéza.

V šírení strachu je však Hamrandéz celkom úspešný používajúc tie isté metódy ako Pablo Escobar – zastrašovanie, únosy v skorých ranných hodinách cez vykopnuté dvere a vydieranie prostredníctvom skorumpovaných los cajucnicos.

Mafián kričí chyťte mafiána!

Na konci osemdesiatych a začiatku deväťdesiatych rokov bola Kolumbia na pokraji kolapsu. Dnes je na pokraji kolapsu a rozkladu štátu aj Slovensko. Hamrandéz a jeho NAKAlínsky kartel úspešne devastuje jednu štruktúru za druhou a napriek tomu úspech vo voľbách nie je zaručený! Hamrandézove konanie nahráva skôr momentálne najsilnejšej politickej strane. A to je pre ľudí okolo Susanción Caputo, Ludovito Odorguez, Edoardo Heggera, Igorius Matovitto, Miguel Simecista priam katastrofa! Obávam sa, že NAKAlínsky kartel bude musieť nasadiť do boja aj najťažší kaliber. Či to bude politická vražda alebo zrušenie volieb, to zatiaľ vie len Esteban Hamrandéz a jeho bábkovodiči.

Zážitok z dnešného dňa. . .

25.04.2024

Vybral som sa dnes na Miestny úrad Bratislava – Staré Mesto, aby som tam, ako budúci člen okrskovej volebnej komisie v eurovoľbách, podpísal potrebné dokumenty. Prechádzal som cez Hviezdoslavovo námestie a už diaľky som zbadal pred americkou ambasádou veľký zhluk ľudí. Prekvapilo ma to, pretože som nevedel o žiadnej protestnej, ani inej akcii a väčšinou o nich [...]

O Pelleho víťazstve

07.04.2024

Treba povedať, že Pellegriniho víťazstvo bolo napriek očakávaniam a odhadom výrazné! A bolo by bývalo omnoho, omnoho výraznejšie, ak by sa na Slovensku viedla normálna demokratická a slušná predvolebná kampaň. To, čo prevádzal Matovič tesne pred volebným dňom, bolo to najhlbšie dno a mne sa z neho chcelo naozaj zvracať. Ukázalo sa, že najväčším homofóbom na [...]

O Pelém a o hre proti nemu

05.04.2024

Keďže sme dnes v období volebného moratória, nejdem písať politizujúce články podporujúceho niektorého z kandidátov. Nechcem porušovať zákon. Vo svojom dnešnom príspevku sa chcem venovať najlepšiemu futbalistovi všetkých čias, Brazílčanovi Pelému (Edson Arantes do Nascimento). Uvediem krátky citát z autobiografickej knižky skvelého českého [...]

vojna na Ukrajine, drony

ONLINE: ISW varuje: Ukrajine nestačí 'aktívna obrana'

06.05.2024 06:45

Ak bude mať Rusko počas celého roku 2024 v bojoch na Ukrajine celoplošnú iniciatívu, môže mu to priniesť viaceré výhody, upozorňuje ISW.

José Raúl Mulino

Voľby prezidenta Panamy vyhral spojenec odsúdeného exprezidenta

06.05.2024 06:41

Mulino sľúbil ďalšiu vlnu ekonomickej prosperity a tiež zastavenie migračnej vlny na hraniciach Panamy s Kolumbiou.

Trump

Trump prirovnal správanie Bidenovej vlády k metódam nacistického gestapa

06.05.2024 06:19

Americký exprezident Donald Trump vyhlásil, že administratíva Joea Bidena používa podobné taktiky ako gestapo.

Izrael, holokaust

Netanjahu: V prípade potreby sa ubránime aj sami. Je to poučenie z holokaustu

06.05.2024 06:07

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu v nedeľu odmietol nátlak medzinárodného spoločenstva, ktoré žiada pozastavenie vojnového ťaženia v Pásme Gazy.

Pavol Fabian

o cestovaní, o horách, o knižkách, o hocičom...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 593
Celková čítanosť: 2134058x
Priemerná čítanosť článkov: 3599x

Autor blogu

Kategórie