Založ si blog

NAKAlínsky kartel

Pôvodne som mal v pláne vycestovať na jeseň niekam do Latinskej Ameriky. Ale zistil som, že nemusím míňať peniaze na drahé letenky. Latinská Amerika je na Slovensku.

Slovutný Esteban Hamrandéz už nie je len prezidentom Policajného zboru, ale aj čímsi, čo v prostredí kolumbijských drogových kartelov nazývajú el jefe de jefes. Podobnosť s Pablom Escobarom je očividná – s tým rozdielom, že Escobar bol zločinecký porušovateľ zákonov a Hamrandéz je porušovateľ zákonov v policajnej uniforme. Teda v uniforme… no… On ju vlastne ani nenosí, azda si podvedome uvedomuje, že by to bola úplná päsť na oko, tak sa radšej na tlačovkách presúša v bielej košeli, ktorá má symbolizovať jeho nevinnosť a čistotu.

V rámci policajného zboru vytvoril Estéban Hamrandéz po vzore Pabla Escobara NAKAlínsky kartel. A NAKAlínsky kartel postupne odstraňuje ľudí, ktorí prekážajú zámerom pašovania progresivistických zvráteností na Slovensko. V tejto súvislosti sa ani nemožno čudovať, že jeden z progresívnych činovníkov, mimochodom tiež bývalý policajný riaditeľ Jaroslao Spišiaquéz presadzuje úplnú drogovú voľnosť.

Ale Estéban Hamrandéz sa má ešte čo oháňať, veď Pablo Escobar dal odstrániť hneď troch prezidentských kandidátov! A Hamrandéz zatiaľ odstránil len jedného ministra a aj to nie guľkou medzi oči, ale za pomoci dvoch svojich kumpánov – slovutnej Susanción Caputo a slovutného Ludovito Odorguéza.

V šírení strachu je však Hamrandéz celkom úspešný používajúc tie isté metódy ako Pablo Escobar – zastrašovanie, únosy v skorých ranných hodinách cez vykopnuté dvere a vydieranie prostredníctvom skorumpovaných los cajucnicos.

Mafián kričí chyťte mafiána!

Na konci osemdesiatych a začiatku deväťdesiatych rokov bola Kolumbia na pokraji kolapsu. Dnes je na pokraji kolapsu a rozkladu štátu aj Slovensko. Hamrandéz a jeho NAKAlínsky kartel úspešne devastuje jednu štruktúru za druhou a napriek tomu úspech vo voľbách nie je zaručený! Hamrandézove konanie nahráva skôr momentálne najsilnejšej politickej strane. A to je pre ľudí okolo Susanción Caputo, Ludovito Odorguez, Edoardo Heggera, Igorius Matovitto, Miguel Simecista priam katastrofa! Obávam sa, že NAKAlínsky kartel bude musieť nasadiť do boja aj najťažší kaliber. Či to bude politická vražda alebo zrušenie volieb, to zatiaľ vie len Esteban Hamrandéz a jeho bábkovodiči.

Postrehy z koncertu

13.05.2024

Hoci Jean-Michel Jarre nie je úplne „moja šialka kávy“ ako by povedala Darinka, kedysi Rolincová, vybral som sa včera večer predsa len k bratislavskej Inchebe. Musím uznať, že to bol celkom zážitok! Počúvateľné skladby boli pekné, nepočúvateľné sme pretrpeli. Svetelná, pyrotechnická a dronová show bola veľkolepá. Ale nie o tom som chcel. Na koncerte, ktorý vybavil [...]

Zážitok z dnešného dňa. . .

25.04.2024

Vybral som sa dnes na Miestny úrad Bratislava – Staré Mesto, aby som tam, ako budúci člen okrskovej volebnej komisie v eurovoľbách, podpísal potrebné dokumenty. Prechádzal som cez Hviezdoslavovo námestie a už diaľky som zbadal pred americkou ambasádou veľký zhluk ľudí. Prekvapilo ma to, pretože som nevedel o žiadnej protestnej, ani inej akcii a väčšinou o nich [...]

O Pelleho víťazstve

07.04.2024

Treba povedať, že Pellegriniho víťazstvo bolo napriek očakávaniam a odhadom výrazné! A bolo by bývalo omnoho, omnoho výraznejšie, ak by sa na Slovensku viedla normálna demokratická a slušná predvolebná kampaň. To, čo prevádzal Matovič tesne pred volebným dňom, bolo to najhlbšie dno a mne sa z neho chcelo naozaj zvracať. Ukázalo sa, že najväčším homofóbom na [...]

India, hory, Himaláje, Dharmsala

Telá americkej horolezkyne a jej nepálskeho sprievodcu zniesli zo Šiša Pangmy

19.05.2024 06:12

Tím horolezcov zniesol telá americkej horolezkyne a jej nepálskeho sprievodcu, ktorí vlani zahynuli v lavíne na hore Šiša Pangma v Tibete.

ŠTS, Kaliňák

Prísne opatrenia a sľub atentátnika. Súd ho poslal do väzby: Fica čakajú kľúčové hodiny, politici sa hádajú

19.05.2024 06:00

Premiér je pri vedomí a Kaliňák od neho dostal inštrukcie, vláda funguje ďalej. Atentátnika poslal súd do väzby, no rozhodnutie nie je právoplatné.

Ukrajina, Anulia

Bol taký hladný, že žul ešte živú krysu, a Rusi ho bili. Ukrajinský vojak opísal peklo v zajatí

19.05.2024 06:00

Ukrajinský vojak Oleksij Anulia strávil v ruskom väzení takmer 10 mesiacov a bolo to ako stupňujúce sa peklo na zemi.

Benjamin Netanjahu / Benny Ganc /

Ganc dal Netanjahuovi ultimátum, požaduje do 8. júna plán pre Gazu

18.05.2024 22:05

Premiér jeho návrhy označil za eufemizmy, ktoré predznamenávajú porážku Izraela.

Pavol Fabian

o cestovaní, o horách, o knižkách, o hocičom...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 594
Celková čítanosť: 2143005x
Priemerná čítanosť článkov: 3608x

Autor blogu

Kategórie