Založ si blog

Progresívne Slovensko sa posilnilo o kresťanské krídlo

Predvčerom (18.2. 2024) britské noviny The Times a The Telepraph uverejnili článok s nadpisom Mlieko transrodovej ženy je rovnako dobré ako materské mlieko matky, uviedol trust NHS.

(NHS je Národná zdravotná služba, ktorá zastrešuje systémy zdravotnej starostlivosti financované z verejných zdrojov Spojeného kráľovstva.)

https://www.thetimes.co.uk/article/transgender-womens-milk-just-as-good-for-for-babies-says-nhs-trust-m02tnvr55

a

https://www.telegraph.co.uk/news/2024/02/18/trans-womens-milk-as-good-as-breast-milk-says-nhs-trust/

V článku sa píše, že tekutina na dojčenie vyvolaná hormonálnymi liekmi u mužov premenených na ženy je porovnateľná s mliekom od ozajstných matiek.

Nuž, mám medicínske vzdelanie, ale na toto hádam ani netreba medicínske vzdelanie, aby každý človek so zdravým sedliackym rozumom vedel posúdiť, že ide o nehoráznu hlúposť!

Je to len ďalší z nezmyslených, ba zvrátených politických nátlakov progresivistov smerujúci podľa nich k osobnej slobode jednotlivca, podľa ľudí s triezvym rozumom k totalite, k úpadku a zániku civilizácie.

Prečo o tom píšem?

Mám spolužiaka, voliča KDH. V minulých dňoch sme spolu viedli polemiku o nadchádzajúcich prezidentských voľbách a o slovenskej politike vôbec.

Kamarát tvrdí (snažím sa mu veriť), že progresivistické nezmysly sú mu cudzie. Zároveň mu neprekáža, že Kresťanskodemokratické hnutie, podporilo na post prezidenta Ivana Korčoka. Teraz nebudem pripomínať komu každému už Korčok oddane slúžil a je teda predpoklad, že rovnako oddane bude slúžiť aj naďalej do roztrhania tela. Je zjavné, že Korčoka dopredu fédruje Progresívne Slovensko, teda je jasné aj to, komu bude slúžiť.

Môj kresťanskodemokraticky zameraný kamarát argumentuje v prospech Korčoka slovami: „Je to pre mňa jediná možná voľba!“ A prečo? Lebo Fico, lebo Pellegrini!

A hoci mi to nepovedal, verím tomu, že je presvedčený, že kádeháci budú schopní tie najväčšie progresivistické nezmysly v parlamente azda aj prostredníctvom prezidenta Korčoka účinne blokovať.

Neuvedomuje si tak, ako mnohí iní, že dnes nie je čas na lavírovanie. Hoci je Andrej Danko komický rétor, v televíznej diskusii s predsedom KDH Majerským sa rozhorčoval oprávnene, vcelku aj rozumne a usiloval sa Majerskému vysvetliť, o čo ide.

Pri tom všetkom neustálom progresivistickom tlaku, pri tom, čo všetko už majú progresivisti v rukách – a nielen na Slovensku, ale aj v Európe, je nekonečne naivné si myslieť, že sa dá s nimi ešte spolupracovať, alebo že sa dajú ešte ukočírovať! To už dnes nejde! Dnes je to buď – alebo! KDH podáva progresívcom prst, ale oni mu uchmatnú celú ruku.

Kamarát si možno myslí, že taký nezmysel ako materské mlieko od mužov rozumné sily v slovenskej politike hravo odblokujú. Lenže spomeňte si na časy komunistickej totality! Komunisti v päťdesiatych rokoch tiež prichádzali s vecami, nad ktorými rozumným ľuďom zostával rozum stáť a… dosiahli svoje! Niekto za tie nezmysly zdvihol ruku, lebo sa bál, niekto zdvihol ruku, lebo budoval kariéru, niekto zdvihol ruku, lebo ho vydierali… Časom komunisti našli páku takmer na každého! Dnes situácia nie je iná!

Prichádzajúcej progresívnej totalite sa treba brániť všetkými prostriedkami už teraz a nie sa s nimi bratríčkovať! Je najvyšší čas!

A ak si niekto myslí, že zbytočne straším, tak vy – starší si spomeňte na február 1948 a vy mladší sa nechajte poučiť pamätníkmi alebo si naštudujte históriu o tom, ako prichádzala k moci komunistická totalita.

Nepriamo túto tému skvelo glosoval americký lingvista, filozof, politický aktivista a emeritný profesor jazykovedy na Massachusettskom technologickom inštitúte Noam Chomsky, ktorého považujú za otca modernej jazykovedy a za vedúcu osobnosť analytickej filozofie:

„Vzdelanie nespočíva v memorovaní toho, že Hitler zabil šesť miliónov Židov. Vzdelanie znamená pochopiť, ako sa stalo, že sa podarilo milióny obyčajných Nemcov presvedčiť, že je to potrebné. Skutočné vzdelávanie nás učí, ako rozpoznať znamenia opakujúcej sa histórie.“

 

 

Zážitok z dnešného dňa. . .

25.04.2024

Vybral som sa dnes na Miestny úrad Bratislava – Staré Mesto, aby som tam, ako budúci člen okrskovej volebnej komisie v eurovoľbách, podpísal potrebné dokumenty. Prechádzal som cez Hviezdoslavovo námestie a už diaľky som zbadal pred americkou ambasádou veľký zhluk ľudí. Prekvapilo ma to, pretože som nevedel o žiadnej protestnej, ani inej akcii a väčšinou o nich [...]

O Pelleho víťazstve

07.04.2024

Treba povedať, že Pellegriniho víťazstvo bolo napriek očakávaniam a odhadom výrazné! A bolo by bývalo omnoho, omnoho výraznejšie, ak by sa na Slovensku viedla normálna demokratická a slušná predvolebná kampaň. To, čo prevádzal Matovič tesne pred volebným dňom, bolo to najhlbšie dno a mne sa z neho chcelo naozaj zvracať. Ukázalo sa, že najväčším homofóbom na [...]

O Pelém a o hre proti nemu

05.04.2024

Keďže sme dnes v období volebného moratória, nejdem písať politizujúce články podporujúceho niektorého z kandidátov. Nechcem porušovať zákon. Vo svojom dnešnom príspevku sa chcem venovať najlepšiemu futbalistovi všetkých čias, Brazílčanovi Pelému (Edson Arantes do Nascimento). Uvediem krátky citát z autobiografickej knižky skvelého českého [...]

požiar v Berlíne, IRIS-T, Nemecko, Diehl, hasiči

Rozsiahly požiar v Nemecku: horí výrobná hala firmy produkujúcej zbrane pre Ukrajinu

03.05.2024 15:49

Firma je súčasťou skupiny Diehl, do ktorej patrí aj výrobca systému protivzdušnej obrany Iris-T, ktorý Nemecko poskytlo Ruskom napadnutej Ukrajine.

minister obrany Robert Kalinak

Minister obrany Kaliňák poďakoval za príspevok Španielska do jednotky NATO na Slovensku

03.05.2024 15:23

Od júla bude na Slovensku pôsobiť do 780 španielskych vojakov aj s technikou.

Nemecká ministerka vnútra Nancy Faeserová

Rusi pripravovali útok v Nemecku, chceli odpáliť vojenskú pomoc Ukrajine. Boli odhalení

03.05.2024 14:50

Nórsko tiež podozrieva Moskvu z prípravy sabotáže proti infraštruktúre krajiny.

Tomáš Drucker, minister školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR

Drucker: Reedukačné centrá v Bystričanoch a Trstíne sa zatvoria

03.05.2024 14:40

Deti by mali byť do konca júna premiestené do iných zariadení.

Pavol Fabian

o cestovaní, o horách, o knižkách, o hocičom...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 593
Celková čítanosť: 2132772x
Priemerná čítanosť článkov: 3597x

Autor blogu

Kategórie